«Κανείς δεν θα τολμήσει να κτυπήσει το Ιράν», δηλώνουν στρατιωτικοί αξιωματούχοι στην Τεχεράνη

Ο αρχηγός του ιρανικού στρατού, στρατηγός Αμπντολραχίμ Μοσαβί, εξέφρασε την εκτίμηση ότι «αναμφίβολα, το σιωνιστικό καθεστώς θα εξαφανιστεί», απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό δίκτυο Αλ-Μασίρα της Υεμένης, απαντώντας σε ερώτηση ποια θα είναι η ιρανική αντίδραση σε περίπτωση κατά την οποία το Ισραήλ επιτεθεί κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν. Ο στρατηγός Μοσαβί πρόσθεσε ότι «εάν η σιωνιστική οντότητα βιάζεται να πεθάνει, ας επιχειρήσει να επιτεθεί στο Ιράν».

Η συνέντευξη του αρχηγού του ιρανικού στρατού πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις πρόσφατες κοινές στρατιωτικές ασκήσεις της ισραηλινής και αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, με σενάριο τον συντονισμό μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ πριν και μετά από αεροπορική επιχείρηση κατά των ιρανικών πυρηνικών εργοστασίων.

Στην ίδια εκπομπή του Αλ-Μασίρα, που μεταδόθηκε χθες βράδυ, συμμετείχε με δηλώσεις του ο υπαρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης, Αλί Φανταβί, χαρακτηρίζοντας τις κοινές αμερικανοϊσραηλινές αεροπορικές ασκήσεις ως «μεγαλεπήβολα όνειρα των εχθρών του Ιράν», προσθέτοντας ότι «κανείς δεν θα τολμήσει να χτυπήσει το Ιράν».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.