Κάνουν τη διαφορά οι Υπεραγορές Αλφαμέγα: Σε λειτουργία το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα

Έλα στο Google News

Νέους δρόμους ανοίγουν για μία ακόμη φορά στο λιανικό εμπόριο της χώρας οι Υπεραγορές Αλφαμέγα. Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της κοινωνίας και τη διαρκή βελτίωση της εμπειρίας ψωνίσματος που προσφέρουν, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα προχώρησαν στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη αλυσίδα υπεραγορών παγκύπριας κάλυψης που εισάγει αυτήν την καινοτομία, σε μία προσπάθεια να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών οι οποίοι για οποιονδήποτε λόγο δεν έχουν τη δυνατότητα ή τον χρόνο να επισκεφθούν τα καταστήματά της για το ψώνισμά τους.

Picking

Το ηλεκτρονικό κατάστημα τέθηκε ήδη σε λειτουργία και είναι διαθέσιμο παγκύπρια, προσφέροντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων που θα ανανεώνεται διαρκώς, ξεπερνώντας τις δέκα χιλιάδες κωδικούς. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από ένα σύγχρονο κέντρο εκπλήρωσης, με δέκα αυτοκίνητα που ετοιμάστηκαν ειδικά για τον σκοπό αυτό.

[ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=MSdcrlrhAqI&feature=youtu.be]

Σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Υπεραγορών Αλφαμέγα, Γιώργος Θεοδότου, ανέδειξε ότι μετά το ξέσπασμα της πανδημίας το τοπίο στο λιανικό εμπόριο είναι εντελώς διαφορετικό, με τη στροφή των καταναλωτών σε ψηφιακά κανάλια εξυπηρέτησης να ενισχύεται διαρκώς. «Στις Υπεραγορές Αλφαμέγα έχουμε εδώ και καιρό κατανοήσει ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι μονόδρομος για τη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο. Σε αυτό το πλαίσιο αρχίσαμε εγκαίρως να σχεδιάζουμε και να κάνουμε τα πρώτα βήματα για την ομαλή μετάβασή μας στην ψηφιακή εποχή. Η ενσωμάτωση τεχνολογικών εξελίξεων στα καταστήματά μας όπως τα self-checkouts, οι ηλεκτρονικές ετικέτες, καθώς η αναβάθμιση της υπηρεσίας διαδικτυακού ψωνίσματος και κατ’ οίκον παράδοσης στη διάρκεια της πανδημίας ήταν μόνο τα πρώτα βήματα. Στόχος μας ήταν να επεκταθούμε περαιτέρω στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αφού η συνεχής εξέλιξη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας των Υπεραγορών Αλφαμέγα. Μέσα από τη δημιουργία ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος, του πρώτου ηλεκτρονικού καταστήματος αλυσίδας υπεραγορών στην Κύπρο, θέλουμε να ικανοποιήσουμε τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας».

Staff Basket

Νοείται ότι οι πελάτες των Υπεραγορών Αλφαμέγα που θα επιλέγουν να κάνουν τα ψώνια τους από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορούν να απολαμβάνουν τα ίδια οφέλη που έχουν κατά την επίσκεψή τους στα καταστήματα Αλφαμέγα, μαζεύοντας βαθμούς για το πρόγραμμα ανταμοιβής Alphamega Family αλλά και ψηφιακά κουπόνια για το πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών Stick & Win.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να δοκιμάσετε την εμπειρία ψωνίσματος στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Υπεραγορών Αλφαμέγα, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.alphamega.com.cy.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.