Κάποιος να δώσει το βίντεο στη Γιολίτη να το εξετάσει!

Του Τασου Αναστάση

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό ακόμα μια εκδήλωση από αρνητές του κορωνοϊού, με κύρια θέματα τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας και κατά της πολιτικής διαφθοράς.

Ένα συνονθύλευμα δηλαδή της επικαιρότητας και της ανοησίας.

Ναι ανοησίας, γιατί δεν φτάνει που οι αρνητές του πιο κοσμοϊστορικού συμβάντος του αιώνα χειροτερεύουν την κατάσταση με τις πράξεις τους, χθες προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα αποφασίζοντας να δημιουργήσουν επεισόδιά με το πέρας της εκδήλωσης.

Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και έκαψαν το περιπολικό τους και έκαναν γυαλιά καρφιά ό,τι βρέθηκε στο δρόμο τους. Να σημειωθεί πως στην εκδήλωση οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκες ενώ υπήρχε συγκεκριμένη ομάδα κουκουλοφόρων η οποία καταγράφεται σε βίντεο.

Ωστόσο δεν τα έχω με τους κουκουλοφόρους και όσους προκάλεσαν επεισόδια. Η βλακεία άλλωστε είναι ανίκητη. Απλά αναρωτιέμαι, ποιος θα δώσει το βίντεο αυτή τη φορά στη Γιολίτη για να μοιράσει εξώδικα; Γιατί όπως φαίνεται η πολιτική προϊστάμενη του Υπ. Δικαιοσύνης αρκείται στις φανφάρες και στο κούνημα του δαχτύλου. Τόσο αυτή όσο και η ηγεσία της Αστυνομίας, αρκούνται στο να μας προειδοποιούν και να μας απειλούν με περαιτέρω μέτρα και περισσότερα εξώδικα!

Στέλνουν ένα περιπολικό και μερικούς αστυνομικούς για να…φάνε τη φάκκα και όταν η υπόθεση στραβώσει θυμούνται την ατομική ευθύνη.

Για ακόμα μια φορά, η Γιολίτη και η ηγεσία της Αστυνομίας φάνηκαν ανήμποροι ή και ανίκανοι να επιβάλουν την τάξη και τα διατάγματα. Για ακόμα μια φορά κατάφερε μια χούφτα ταραχοποιών να τους εξευτελίσει και να οδηγήσουν όλους μας ακόμα πιο βαθιά στην κρίση.

Η υπουργός είναι ανίσχυρη να επιληφθεί της κατάστασης σαν πολιτική προϊστάμενη και περιορίζεται σε…tweets και απειλές προστίμων μέσω…κάμερας!

Ήρθε δηλαδή η τεχνολογία να υποκαταστήσει τη δουλειά της;

Στην πιο κρίσιμη πορεία της πανδημίας στη χώρα, η αστυνομία και το αρμόδιο Υπουργείο κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου στα δύσκολα και ξυπνάνε για να τιμωρήσουν  μαζί με τους λίγους, τους πολλούς.

Κυνηγάει επιχειρηματίες χώρων εστίασης και καφενείων να τους μοιράσει καταστροφικά πρόστιμα και κλείνει τα μάτια μπροστά στα δύσκολα και τα εξόφθαλμα.

Αν δεν μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση υπάρχει πάντα μια λύση.

Παραδώστε τα κλειδιά και φύγετε από την καρέκλα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.