Καπουτζίδης σε Κούγια: Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος και αν πάμε στα δικαστήρια είμαι προετοιμασμένος (βίντεο)

Μέσω της ΕΡΤ ο Γιώργος Καπουτζίδης λοιπον, έδωσε την δική του απάντηση στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος είχε δηλώσει ότι ο ηθοποιός θίγει τον “φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας”

 

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στη δήλωση του Αλέξη Κούγια, δηλώνοντας πως δεν «γνωρίζω τον λόγο της επίθεσης. Μπορεί να είναι προσωπικοί λόγοι ή να θεωρεί πως είμαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας».

Με το σύνηθες ύφος του, ο Αλέξης Κούγιας είχε δηλώσει για τον δημοφιλή ηθοποιό σε δήλωση του, πως «ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη, αυτό το νέο πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην Υγειά μας” επί 3 ώρες, ανέλυε -παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών και ο οποίος τόλμησε, για να προσβάλει τη τιμή και την υπόληψή μου και να θίξει τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας, και ανήρτησε μια φωτογραφία μου μετά από επίθεση από μπράβο, για την οποία εκκρεμεί ποινική δικογραφία, του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια».

Μέσω της ΕΡΤ ο Γιώργος Καπουτζίδης λοιπον, έδωσε την δική του απάντηση και είπε πως «δεν ξέρω γιατί κάνει επίθεση, μπορεί να είναι προσωπικός λόγος, για την gay κοινότητα, ή να νομίζει πως είμαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας», ενώ συμπλήρωσε πως «εγώ δεν έχω αναλύσει την προσωπική μου ζωή σε κάποια εκπομπή, είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος, γιατί δεν είμαι σε σχέση αυτή την στιγμή.. Δεν μπορεί κάποιος να λέει πως να είσαι ευτυχισμένος».

Τέλος επεσήμανε ότι «δεν ξαφνιάστηκα το περίμενα, αναφερόμενος στη δήλωση του Αλέξη Κούγια, ενώ είπε πως για κάποιους όσο και αν δουλέψεις ή προσπαθήσεις θα είσαι πάντα πολίτης δεύτερης κατηγορίας». Τέλος, υπογράμμισε ότι «δεν προωθώ εγώ την ιδιαιτερότητα μου, απλά κάποιοι την θεωρούν μαύρη σημαία» και πως «είμαι προετοιμασμένος αν πάμε στα δικαστήρια».

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy