Καράαλι για την επίθεση που δέχτηκε στην Αγ. Νάπα: Θύμωσαν επειδή αρνήθηκα την παρενόχλησή τους

Μεγάλο φόβο, ανασφάλεια και απογοήτευση δήλωσε ότι βίωσε κατά την επίθεσή που δέχθηκε στην Αγία Νάπα η Άσια Καράαλι, προσθέτοντας ότι ακόμα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, σε αποκλειστικές δηλώσεις της που δημοσιεύει σήμερα η τ/κ εφημερίδα Ντιαλόγκ η 25χρονη αναφέρει ότι ο μεγαλύτερος παράγοντας σε αυτό το πολύ άσχημο περιστατικό ήταν ότι «ήμουν γυναίκα. Και νομίζω ότι μάλλον ήταν πολύ μεθυσμένοι, δεν ξέρω αν έκαναν χρήση ουσιών ή όχι, γιατί δεν είχαν ελεγχθεί. Με ρώτησαν αν είμαι Τουρκάλα, ίσως να μου είχαν επιτεθεί και αν έλεγα ότι είμαι Ισπανίδα. Νομίζω ότι θύμωσαν επειδή αρνήθηκα την παρενόχλησή τους».

Πρόσθεσε ότι άνοιξε τα μάτια της στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. «Όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο, δεν ένιωσα τίποτα. Είχα ένα σοβαρό τραύμα. Ακόμη και όταν έλεγα στην ελληνοκυπριακή αστυνομία για το περιστατικό, δεν ήμουν ο εαυτός μου. Όταν πέρασα στον βορρά και γύρισα σπίτι, δεν μιλούσα καν στη μητέρα μου, αλλά οι φίλοι μου είπαν ότι έκλαψα πολύ» είπε.

Δήλωσε ότι δεν μπόρεσε ακόμη να ξεπεράσει το σοκ. «Πήγα στο νότο για δύο συνεχόμενες ημέρες» είπε, αναφερόμενη στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας «και έδωσα κατάθεση στην αστυνομία, οπότε ακόμη δεν μπόρεσα να ξεπεράσω το σοκ του περιστατικού. Βιώνω απίστευτο φόβο, ανασφάλεια και απογοήτευση. Δεν μπορώ να εκφράσω πλήρως τα συναισθήματά μου γιατί δεν μπορώ να μείνω μόνη με τον εαυτό μου».

[yarpp]

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε στο αρχηγείο της αστυνομίας, είπε, οι 2 δράστες της επίθεσης που συνελήφθησαν δεν είπαν τίποτα στην αστυνομία, «η αστυνομία τους ανέκρινε αλλά δεν μίλησαν».

«Το νοσοκομείο στην ελληνοκυπριακή πλευρά δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μένα, αλλά έτυχα προσοχής από την αστυνομία. Έλαβα επίσης μηνύματα υποστήριξης από τους Ελληνοκύπριους ναι. Υπάρχουν Ελληνοκύπριοι που στέλνουν άσχημα μηνύματα, αλλά πήρα επίσης τόσο θετικά όσο και αρνητικά μηνύματα και από τους Τουρκοκύπριους. Έλαβα τηλεφωνήματα και από Ελληνοκύπριους πολιτικούς», κατέληξε.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy