Καρέ-καρέ η επιχείρηση για κατάσβεση πυρκαγιάς σε βαλβίδα κυλίνδρου υγραερίου (Βίντεο)

Βίντεο από την επιχείρηση στη Λάρνακα και την πυρκαγιά σε βαλβίδα κυλίνδρου υγραερίου έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής. 

Τρία πυροσβεστικά οχήματα χρησιμοποιήθηκαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε βαλβίδα κυλίνδρου υγραερίου που βρισκόταν σε αυλή οικίας στην Κοινότητα Αγίας Αννας της επαρχίας Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι γύρω στις 16.27 της Κυριακής 8 Ιανουαρίου, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε βαλβίδα κυλίνδρου υγραερίου χωρητικότητας 200kg που προμήθευε δυο λεβητοστάσια θέρμανσης και βρισκόταν σε αυλή ιδιωτικής οικίας στην Κοινότητα Αγίας Άννας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας και ΕΜΑΚ.

Προστίθεται ότι «τηρήθηκαν όλες οι επιχειρησιακές διαδικασίες και έγινε ψύξη του κυλίνδρου και κατάσβεση της πυρκαγιάς με χρήση αυλού εδάφους και χειροκίνητων αυλών. Έγινε συνεχής μεταφορά νερού με πλαγιογραμμές νερού από γειτονικό υδροστόμιο και με τη χρήση των δύο βυτιοφόρων οχημάτων». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λάρνακας προέβησαν σε μερική ανάκληση προσωπικού από την επερχόμενη εναλλαγή για κάλυψη των αναγκών τους».

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας και την Αστυνομία.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy