Παράθυρα/ Ορίζοντας

Κάρτα Υποστηρικτή του Ριάλτο- Ένα δώρο στον πολιτισμό!

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2022 το Θέατρο Ριάλτο προσφέρει την Κάρτα Υποστηρικτή του, με μόνο 20 Ευρώ το άτομο,  ή 30 Ευρώ τα δύο άτομα για ένα ολόκληρο χρόνο.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΌπως αναφέρει σχετικό δελτίο: «Με την ιδιότητα του Υποστηρικτή το θέατρο Ριάλτο προσφέρει έγκαιρη ενημέρωση για το μηνιαίο πρόγραμμα και εξασφαλίζει τη δεύτερη μειωμένη τιμή στις παραστάσεις του Θεάτρου Ριάλτο. Ταυτόχρονα με τη συνδρομή αυτή στηρίζετε και ενδυναμώνετε τις τέχνες και το έργο του Θεάτρου.

Στις σημερινές συνθήκες πανδημίας, η σημασία των τεχνών και του πολιτισμού γίνεται ακόμη μεγαλύτερη και ο Οργανισμός Θέατρο Ριάλτο χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ την στήριξη των θεατών και φίλων του. Το Θέατρο δεν σταμάτησε να ανοίγεται στις τέχνες και στην κοινωνία ακόμη και σε συνθήκες περιορισμού.  Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, ανάπτυξε δράσεις, διά ζώσης ή διαδικτυακά, διατηρώντας ζωντανή την αποστολή του, αυτή της δημιουργίας, της ανάπτυξης και της εκπαίδευσης μέσα από τις τέχνες και τον πολιτισμό. Σε αυτή την προσπάθεια, έχουμε ανάγκη την υποστήριξη σας, αλλά και τη ζωντανή συνάντηση και παρουσία σας στο Θέατρο.»

Για τις γιορτές κάντε ένα δώρο πολιτισμού, ένα δώρο στον πολιτισμό!

Στο www.rialto.com.cy  ή  τηλεφωνικά  στο 77777745,  [email protected], από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 10:00-15:00  και πριν από κάθε  παράσταση
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.