Κασιδιάρης: «Πυρήνας» ο Χρίστου στη φρουρά του Μιχαλολιάκου

Ως ένα δυνατό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, χαρακτήρισε ο Ηλίας Κασιδιάρης τον πρόεδρο του ΕΛΑΜ (της Χρυσής Αυγής Κύπρου) Χρίστο Χρίστου από το 2016.

 

 

 

Ένας από τους δυνατούς «πυρήνες» όπως είπε στη διαδικτυακή του εκπομπή, ο οποίος μάλιστα διατέλεσε και μέλος της προσωπικής φρουράς του Νίκου Μιχαλολιάκου.

 

xristos xristou mixaloliakos 1

 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης τον χαρακτηρίζει ως ένα από… τα παιδιά «με τα κόκκινα τζόκεϊ» στη φρουρά του Μιχαλολιάκου.

 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, είπε μάλιστα ότι ο Χρίστος Χρίστου έβγαλε την ίδια «σχολή» με εκείνον. Την… «σχολή της Χρυσής Αυγής» στη Σολωμού 72, κοντά στα Εξάρχεια, όπου… φοίτησε όταν ο Χρίστου σπούδαζε στην Αθήνα στα τέλη της δεκαετίας του ’90, αρχές του 2000.

Αυτά έλεγε ο συνάδελφος του Χρίστου Χρίστου το 2016, κάτι που αρνείται σήμερα ο αρχηγός του εδώ υποκαταστήματος της Χρυσής Αυγής , του ΕΛΑΜ

 

Και ομως ο δεν ηταν φρουρος του Μιχαλολιακου… ηταν οπως τις ρουβιτσες ενα πραμα…

Gepostet von Karaolos am Dienstag, 19. März 2019

 

Πάντως για του λόγου το αληθές οι άνθρωποι που περιτριγυρίζουν τον Αρχηγό της υπόδικης Χρυσής Αυγής, φαίνονται στις φωτογραφίες με κόκκινα τζόκει

 

xristos xristou mixaloliakos 1 xristos xristou mixaloliakos 2

Εν τω μεταξύ, σήμερα στο Omega, στη μεσημβρινή εκπομπή κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα, πως γίνεται να μην εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ενώ στη συνέχει να βρίσκεται στην προσωπική φρουρά του Μιχαλολιάκου, ο Χρίστου απάντησε πως «Δεν ήμουν στην φρουρά του Μιχαλολιάκου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στην Ελλάδα άνηκα στην Χρυσή Αυγή ως πολιτικό στέλεχος» και προσπάθησε να μετατοπίσει την συζήτηση.

Άξιζει να σημειωθεί οτι το βιντεο που αναφέρεται ο Ηλίας Κασιδιάρης στον τότε νεοεκλεγέντα βουλευτή του εδώ υποκαταστήματος της, χρονολογείται από το 2016, θα μπορούσε βέβαια, ο Χρίστου, αν έλεγε ψέματα ο συνάδελφος του εξ Ελλάδος, να τα διαψεύσει από το 2016 κάτι το οποίο δεν έκανε, μέχρι και σήμερα.

 

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.