Κατά μέτωπο επίθεση ΔΗΣΥ προς Χριστοδουλίδη – «Η υποκρισία έχει κτυπήσει κόκκινο»

Δεν μπορούν να κόψουν και να ράψουν το καταστατικό του ΔΗΣΥ προκειμένου να ικανοποιηθούν τα θέλω του Νίκου Χριστοδουλίδη, ανέφερε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού Ξένια Κωνσταντίνου.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ είπε ότι δεν ήταν δόκιμο από τον κ. Χριστοδουλίδη να εξαγγέλλει ανεξάρτητη υποψηφιότητα και να προσβλέπει στη στήριξη του ΔΗΣΥ. Επίσης η κ. Κωνσταντίνου είπε ότι η υποκρισία έχει κτυπήσει κόκκινο και διερωτήθηκε αν έπρεπε να εξαναγκαστεί ολόκληρη η παράταξη και να αναμένει τον κ. Χριστοδουλίδη για το πότε θα έπαιρνε τις αποφάσεις του. Επίσης ανέφερε ότι ο κ. Χριστοδουλίδης εδώ και καιρό κυκλοφορούσε ανάμεσα στα μέλη του κόμματος και έλεγε ότι θα ήταν πρόθυμος να κατέβει στη βάση του κόμματος και να διεκδικήσει. Πρόσθεσε ότι δόθηκε ξεκάθαρη απάντηση και λύση από τον πρόεδρο και την ηγεσία του ΔΗΣΥ με βάση το καταστατικό του κόμματος, λέγοντας ότι δεν μπορούν να γίνονται αντικαταστατικές ενέργειες για να ικανοποιηθεί ένα άτομο που θέλει να κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος.


Η Ξένια Κωνσταντίνου είπε ακόμα ότι σε περίπτωση που κατέλθει ως ανεξάρτητος ο κ. Χριστοδουλίδης απέναντι στην συναγερμική υποψηφιότητα δεν τίθεται θέμα αν θα διαγραφεί από μέλος του κόμματος. Διερωτήθηκε αν ο ίδιος θα μπορούσε δεοντολογικά να παραμένει μέλος του ΔΗΣΥ.

Σχολιάζοντας τις χθεσινές αναφορές Χριστοδουλίδη, σημείωσε ότι ο καλός καραβοκύρης είναι αυτός που βάζει το εμείς πάνω από το εγώ. Επίσης είπε ότι ο ΔΗΣΥ δεν είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου αλλά είναι ένα συντεταγμένο κόμμα που έχει θεσμούς και πολιτικά όργανα τα οποία αποφασίζουν για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.