Καταχωρήθηκε η υπόθεση της δολοφονίας εκ προμελέτης του Πογιατζή – Αύριο η ακρόαση

Καταχωρήθηκε σήμερα η υπόθεση σχετικά με τον φόνο εκ προμελέτης του Λεόντιου Μπογιατζή που διαπράχθηκε στις 15 Ιουλίου, 2021 σε αγροτική περιοχή στην Αναρίτα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου με σκοπό την παραπομπή των τριών συλληφθέντων σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως για την υπόθεση οι τρεις συλληφθέντες ηλικίας 41, 34 και 27 ετών, αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας για φόνου, φόνο εκ προμελέτης, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, παράνομης κατοχή και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και εμπρησμού οχήματος.

Η υπόθεση είπε, καταχωρήθηκε σήμερα και αναβλήθηκε για ακρόαση αύριο Τετάρτη στις 10:00 το πρωί.  Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Νικολάου ανέφερε πως ο σκοπός της αναβολής είναι γιατί ο ένας εκ των τριών, ο 27χρονος, βρίσκεται υπόδικος στις κεντρικές φυλακές οπότε η παρουσία του δεν μπορούσε να εξασφαλιστεί σήμερα και αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου. Όσον αφορά τον 41χρονο αυτός είπε ο κ. Νικολάου νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο Λεμεσού και αναμένεται αύριο να εκπροσωπηθεί από το Δικηγόρο του.

Η σορός του 60χρονου είχε εντοπιστεί απανθρακωμένη, μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο είχε καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά, το πρωί της 15ης Ιουλίου 2021, στην περιοχή Αναρίτας, στην επαρχία Πάφου. Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα είχε τεθεί κακόβουλα.

Η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό, κατέδειξε ότι ο θάνατος του 60χρονου προήλθε από τραύματα στην κοιλιακή χώρα, που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy