Καταδιώξη και χειροπέδες σε 65χρονο για διακίνηση αδασμολόγητων προϊόντων – Συγκρούστηκε με περιπολικό (φωτογραφίες)

Μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων προϊόντων καπνού, που ενδεχομένως να διοχετεύονταν στην κυπριακή αγορά, εντόπισαν σήμερα, μέλη της Αστυνομίας, στην κατοχή 65χρονου ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς εξετάσεων.

Συνολικά 735 κούτες τσιγάρων, 9 κιλά καπνού και 25 κούτες ράβδων καπνού ηλεκτρικού τσιγάρου, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 65χρονου και κατασχέθηκαν, μετά από επιχείρηση μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, το μεσημέρι του Σαββάτου.


Η επιχείρηση διεξήχθη μετά από πληροφορίες που έλαβε μέλος της Αστυνομίας, για τη διακίνηση της μεγάλης ποσότητας αδασμολόγητων προϊόντων καπνού, που θα μεταφερόταν με συγκεκριμένο αυτοκίνητο, διαμέσου της Λάρνακας.

Λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το αυτοκίνητο να κινείται στο δρόμο Αθηένου προς τα Λύμπια και κάλεσαν τον οδηγό του να σταματήσει για έλεγχο.

Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος, αφού ο οδηγός του προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου, για να ανακοπεί ωστόσο στη συνέχεια από τα μέλη της Αστυνομίας. Αμέσως πριν την ανακοπή του υπόπτου, το όχημα που αυτός οδηγούσε συγκρούστηκε με περιπολικό, χωρίς να τραυματίζεται οποιοδήποτε πρόσωπο από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων.


Με τον εντοπισμό των αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων στο αυτοκίνητο του 65χρονου, αυτός συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρα αδικήματα και μεταφέρθηκε με το όχημά του στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου, όπου κλήθηκαν μέλη του Τμήματος Τελωνείων για εξετάσεις.

Λόγω αρμοδιότητας το Τμήμα Τελωνείων ανέλαβε την περαιτέρω διερεύνηση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.