Καταγγελία: Ασθενείς δε λαμβάνουν τα αποτελέσματα των βιοψιών τους λόγω διαφοράς του με τον ΟΑΥ

Καταγγελία Europa Donna για ζήτημα που έχει προκύψει με ιδιωτικό νοσηλευτήριο

Η Europa Donna Κύπρου καταγγέλλει ζήτημα που έχει προκύψει σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενταγμένο στο ΓεΣΥ, από το οποίο, σύμφωνα με παράπονα ασθενών, δεν λαμβάνουν τα αποτελέσματα των βιοψιών τους λόγω διαφοράς του με τον ΟΑΥ.

«Σύμφωνα με πάρα πολλά παράπονα και τηλεφωνήματα που λαμβάνει ο Σύνδεσμος, ασθενείς οι οποίες έχουν υποβληθεί σε επέμβαση σε ιδιωτικό νοσοκομείο το οποίο εντάχθηκε στο ΓεΣΥ, δεν λαμβάνουν τα αποτελέσματα των βιοψιών τους από τους ιστόπαθολόγους. Πρόκειται βεβαίως για μια εξέλιξη που αποβαίνει εις βάρος της υγείας τους, αφού οι ασθενείς δεν μπορούν να ξεκινήσουν τις θεραπείες τους έγκαιρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Europa Donna Κύπρου.

Το πρόβλημα, προστίθεται, προέκυψε εξαιτίας διαφοράς που υπάρχει μεταξύ του ΟΑΥ και του ιδιωτικού νοσοκομείου όσον αφορά στην συμπερίληψη ή όχι των πληρωμών των ιστοπαθολόγων στα συμβόλαια που έχουν ήδη υπογραφεί.

Η Europa Donna Κύπρου θεωρεί ότι «τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες και επικίνδυνες για την εξέλιξη της υγείας των ασθενών».

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News