Καταγγελία εις βάρος γιατρού για σεξουαλική παρενόχληση γυναίκας συναδέλφου του – Κατηγορήθηκε γραπτώς

Γιατρός σε κρατικό νοσηλευτήριο ερευνάται από την Αστυνομία μετά από καταγγελία σε βάρος του για κατ’ ισχυρισμό σεξουαλική παρενόχληση γυναίκας.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», αναφέρουν ότι η καταγγελία υποβλήθηκε προ τριών εβδομάδων από γυναίκα που εργοδοτείται από τον ΟΚΥπΥ και εργάζεται στο ίδιο νοσοκομείο με τον γιατρό.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο γιατρός φέρεται να της επιτέθηκε άσεμνα μέσα στο γραφείο του. Η καταγγελία υποβλήθηκε στο ειδικό γραφείο που συστάθηκε στο Αρχηγείο Αστυνομίας για τη διερεύνηση υποθέσεων σεξουαλικής παρενόχλησης και ήδη έχει κληθεί για κατάθεση ο συγκεκριμένος γιατρός, ώστε να δώσει και τη δική του εκδοχή.

Μάλιστα, η Αστυνομία που έχει σχεδόν συμπληρώσει τις εξετάσεις της γύρω από την υπόθεση, φαίνεται να κατηγόρησε γραπτώς τον γιατρό για τα όσα καταγγέλλεται.

Οι έρευνες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αφού ετοιμαστεί σχετική έκθεση, ο φάκελος θα διαβιβαστεί σύντομα στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα για μελέτη και οδηγίες.

Στο μεταξύ, ο αριθμός των υποθέσεων σεξουαλικής παρενόχλησης που διερευνήθηκαν ή διερευνώνται από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα από το ειδικό γραφείο της Αστυνομίας, ανήλθε μέχρι σήμερα στις 36.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.