Καταγγελίες αξιωματικού Ε.Φ. για αλλοίωση δεδομένων για να οδηγηθεί σε αποστράτευση

Το ΑΚΕΛ σε ανακοίνωση του υπογραμμίζει την αναξιοκρατία και της απουσία λειτουργικής δομής στην Εθνική Φρουρά.

«Όσα καταγγέλλει αξιωματικός- συνταγματάρχης της Εθνικής Φρουράς για αλλοίωση δεδομένων για να οδηγηθεί σε αποστράτευση, αποδεικνύουν ότι οι κυβερνώντες προκειμένου να εξυπηρετήσουν παραταξιακές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες ξηλώνουν την Εθνική Φρουρά, απαξιώνοντας ικανά της στελέχη» υπογραμμίζει το ΑΚΕΛ σε ανακοίνωση του.

«Οι καταγγελίες του συγκεκριμένου αξιωματικού επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του ΑΚΕΛ καθώς και πολλών στελεχών της Εθνικής Φρουράς, για αναξιοκρατία και απουσία λειτουργικής δομής».

Το ΑΚΕΛ στην ανακοίνωση του προσθέτει:

«Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι εδώ και δύο χρόνια η Κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ κωλυσιεργεί χώνοντας στα συρτάρια της τροποποιητικούς Κανονισμούς οι οποίοι προβλέπουν μετρήσιμα στοιχεία αξιολογήσεων, προκειμένου η ανέλιξη των στελεχών του Σώματος να είναι δίκαιη και απρόσκοπτη».

Το ΑΚΕΛ, καλεί την κυβέρνηση να τερματίσει επιτέλους τον εμπαιγμό χιλιάδων στελεχών, να σεβαστεί τις αποφάσεις των δικαστηρίων και να προωθήσει αμέσως τους Κανονισμούς για τις προαγωγές στη Βουλή για ψήφιση ώστε να επιβραβεύονται οι άξιοι και όχι οι ημέτεροι.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.