Καταγγελίες Φαίδωνα ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του

«Αν έβαζα ο ίδιος βόμβα στην κατοικία σου, θα έφευγε και η βεράντα»

 

Απειλές κατά της ζωής του καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, καθώς βρισκόταν σε περιοχή που πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού, ενώ στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας.

Όπως δήλωσε χθες ο κ. Φαίδωνος, δέχεται απειλές κατά της ζωής του από αλλοδαπό, γνωστό άτομο στις Αρχές, ο οποίος, όπως καταγγέλλει, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του εκρηκτικού μηχανισμού στο αυτοκίνητο της μητέρας του και σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο δήμαρχος Πάφου σημείωσε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Δήμος Πάφου αποφάσισε να ετοιμάσει καινούργιο κοιμητήριο, κοντά στο νοσοκομείο της Πάφου και κατά τη διάρκεια των εργασιών ήρθαν αντιμέτωποι με το εν λόγω πρόσωπο που δραστηριοποιείται στο σημείο.

Στο σημείο έσπευσε και ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου καθώς και μέλη της Δύναμης. Ο κ. Φαίδωνος προέβη σε καταγγελία και στην Αστυνομία ότι δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι το πρόσωπο με το οποίο ήρθε σε αντιπαράθεση τού είπε πως «αν έβαζα ο ίδιος βόμβα στην κατοικία σου, θα έφευγε και η βεράντα», υπονοώντας ότι θα ήταν μεγαλύτερης ισχύος. Ο κ. Φαίδωνος ανέφερε ότι δέχθηκε φραστική επίθεση με απειλές από τον αλλοδαπό κάτοικο στον οποίο ανήκαν κάποιες από τις παράνομες επεμβάσεις. Ο δήμαρχος Πάφου υποστήριξε ότι η εναντίον του επίθεση έχει να κάνει με καταγγελίες του στο παρελθόν κατά προσώπων που έχουν αναπτύξει δράση σε παράνομες δραστηριότητες εντός και εκτός Πάφου.

Σε δηλώσεις του από το σημείο όπου διαδραματίστηκε το επεισόδιο, ο κ. Φαίδωνος ανέφερε ότι εδώ και 6 χρόνια έδωσε ειδοποίηση γιατί κάποιος έχει χτίσει μέσα σε ζώνη προστασίας του περιβάλλοντος κάποιες αποθήκες και κλουβιά για σκυλιά και περιστέρια. Ανέφερε επίσης ότι είναι γνωστός στις αστυνομικές Αρχές και η ΥΚΑΝ έκανε έρευνα στην περιοχή για ναρκωτικά, ενώ το εν λόγω άτομο έχει συλληφθεί μετά από μαρτυρία για τη βόμβα στο αυτοκίνητο της μητέρας του. «Ενώ ήμασταν εδώ στην περιοχή εντοπίσαμε πάνω στην κοίτη ότι έχει κατασκευάσει κλουβιά για περιστέρια που μεταφέρουν ναρκωτικά. Το πρόσωπο αυτό αρνήθηκε να χαλάσει το κλουβί.

 

Περιστέρια μεταφέρουν ναρκωτικά…
Επιτόπια επίσκεψη του δημάρχου Πάφου σε χώρο ανέγερσης καινούργιου κοιμητηρίου στην περιοχή κοντά στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάφου, όπου εντοπίστηκε πάνω στην κοίτη ότι ο εν λόγω αλλοδαπός έχει κατασκευάσει κλουβιά για περιστέρια που μεταφέρουν ναρκωτικά…

 Κώστας Νάνος

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy