Καταγγελίες για τις κάμερες τροχαίας – Πρόστιμο 300 ευρώ αντί… 25 – «Δεν απαντάει κανείς»

Σε καταγγελία σχετικά με λανθασμένο πρόστιμο από το σύστημα φωτοεπισήμανσης, προχώρησε πολίτης στα κοινωνικά δίκτυα.


Όπως αναφέρει, ενώ το αυτοκίνητό του πάτησε την πρώτη γραμμή στάσης όταν άναψε το κόκκινο φανάρι, το πρόστιμο που έλαβε είναι ύψους 300 ευρώ αντί 25 που καταγράφεται στις σχετικές οδηγίες.

Σημειώνει μάλιστα ότι σε επικοινωνία που είχε με την Αστυνομία τον παρέπεμψαν σε συγκεκριμένο αριθμό, στον οποίο δεν απαντάει κανείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια περιστατικά καταγγέλουν και άλλοι πολίτες.


Αυτούσια η ανάρτηση:

«Στη φωτογραφία που βλέπετε ο μπροστινός τροχός του οχήματος ειναι πάνω στη πρώτη γραμμή υποχρεωτικής στάσης οταν άναψε κόκκινο το φανάρι και το πρόστιμο ήρθε 300 ευρώ!!!

Όταν όμως το ψάξαμε η σωστή χρέωση είναι 25 ευρώ. Πήραμε τηλέφωνο στην Αστυνομία και μας είπαν οτι δεν χειρίζονται αυτοί τις κάμερες αλλά κάποια συγκεκριμένη εταιρεία τους οποίους καλέσαμε, δώσαμε τα στοιχεία και μας είπαν να στείλουμε email.


Μας ενημέρωσαν να καλέσουμε σε ενα συγκεκριμένο αριθμό τον οποίο δεν απαντάει κανείς!!!!!»

Δεν Υπάρχει Διαθέσιμη Περιγραφή.

 

Screenshot 2022 05 06 194055

Μπορεί Να Είναι Εικόνα Αυτοκίνητο Και Κείμενο Που Λέει &Quot;Παρα‘βιαση Κοκκινου Σηματοδοτη €300 Πρόστιμο Και 3 Βαθμοί Ποινής O Πίσω Τροχός Βρίσκεται Μπροστά Από Τη Γραμμή B Όπου Αρχίζει Η Διάβαση Πεζών. A: Γραμμή Υποχρεωτικής Στάσης B: Αρχική Γραμμή Διάβασης Πεζών R: Τελική Γραμμή Διάβασης Πεζών *Όταν Ανάψει Το Κόκκινο Φανάρι Και Το Όχημα Περάσει Την Αρχική Γραμμή Διάβασης Πεζών B (Όπως Φαίνεται Στην Εικόνα Πιο Πάνω) Τότε Υπάρχει Παραβίαση Του Κόκκινου Σηματοδότη. *Σε Περίπτωση Που Το Όχημα Εισέλθει Στη Διασταύρωση Με Πράσινο Φανάρι Και Ενώ Βρίσκεται Σε Αναμονή Ανάψει Το Κόκκινο Φανάρι, Τότε Δεν Υπάρχει Παραβίαση.&Quot;

Φωτογραφία που δημοσιεύει πολίτης από παρόμοιο περιστατικό:

279433087 1376994959440710 7581490989581823724 N

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.