Καταγγέλλει την διαιτησία με ΑΕΚ η ΕΝΠ

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Σε καταγγελία της διαιτησίας με την ΑΕΚ προχωρεί η ΕΝΠ.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ της εταιρείας Ε.Ν.Π ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ μετά από έκτακτη συνεδρία αποφάσισε όπως προχωρήσει σε καταγγελία της διαιτησίας του αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ. Δυστυχώς για εμάς αναγκαζόμαστε να ακολουθήσουμε την νόμιμη οδό που καθορίζεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία για 3η φορά και ενώ βρισκόμαστε μόλις στην 7η στροφή του φετινού πρωταθλήματος.

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί ότι ο καλύτερος τρόπος προστασίας της ομάδας μας είναι η μαζική παρουσία του κάθε Παραλιμνίτη στο γήπεδο, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, δίνοντας το σημαντικότερο μήνυμα προς όλους. Η ΈΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ είναι πολύ πιο ισχυρή από όσο μπορεί να φανταστεί ο οποιοσδήποτε και απαιτεί να τυγχάνει του αντίστοιχου σεβασμού.

Δεν θέλουμε, και ούτε θεωρούμε ότι αξίζει να μπούμε στην διαδικασία να διατυπώσουμε τα αυτονόητα μεν, στερεότυπα δε, για τον λόγο ότι η οδός αυτή αποδεδειγμένα δεν οδήγησε πουθενά τα τελευταία χρόνια.

Θα αρκεστούμε να αναφέρουμε και να δηλώσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα πράξουμε ότι είναι αναγκαίο για την προστασία της ομάδας. Μακριά από ανακοινώσεις προβλέψιμες βασισμένες σε ευχολόγια. Είμαστε άλλωστε αναγκασμένοι να το πράξουμε σεβόμενοι την ένδοξη ιστορία μας.

Ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή στις 17:00 στο ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ να αποδείξουμε όλοι μαζί τι εστί ΈΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ.

Η Γενική Είσοδος καθορίστηκε στα 10€.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.