Κατασκοπευτικό βαν: Επιβεβαίωση από αρχηγό Αστυνομίας για οπλοφορία στελέχους της

Έλα στο Google News

Συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με την δραστηριότητα της εταιρείας Intellexa, η οποία φαίνεται να παρείχε υπηρεσίες παρακολούθησης, με τις αρχές να δηλώνουν ότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται να υπάρχουν αδικήματα.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται και οι “πελάτες” του κατασκοπευτικού βαν, οι οποίοι φέρονται να ζήτησαν τις υπηρεσίες της εν λόγω εταιρείας.

Σε δηλώσεις του στα τηλεοπτικά κανάλια ο Αρχηγός της Αστυνομίας μετά απο  σύσκεψη στην επαρχία Αμμοχώστου, επιβεβαίωσε οτι όντως ενα στέλεχος της εταιρείας εχει άδεια οπλοφορίας, ωστόσο ακολουθήθηκαν ολες οι νενομισμένες διαδικασίες για αποκτηση της.

Σε ερώτηση εαν όντως επιβεβαιωνεται το ρεπορτάζ που φέρει την Αστυνομία να είχε συνεργαστεί με την εν λόγω εταιρεία ανέφερε  οτι αυτό ειναι  θέμα διερεύνησης και οτι υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη.

Την ιδια απάντηση έδωσε οταν ρωτήθηκε εάν ηταν σε γνώση της Αστυνομίας οτι το βαν παρουσιάστηκε ως κινητός μετεωρολογικός σταθμός ενώ πρόσθεσε οτι  οι εξετάσεις βρίσκονται σε ένα πολύ καλό στάδιο και ότι “αυτή τη στιγμή διερευνώνται τα πάντα”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.