«Κατάσταση Εσόδων και Εξόδων του Εκλογικού Επ. Αν. Μαυρογιάννη για εισφορές άνω των 10.000 ευρώ»

Στη δημοσιότητα έδωσε το επιτελείο Μαυρογιάννη την κατάσταση εσόδων-εξόδων του Εκλογικού Επιτελείου Ανδρέα Μαυρογιάννη για εισφορές άνω των 10.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

Για τον Ανδρέα Μαυρογιάννη η διαφάνεια και η λογοδοσία δεν είναι συνθήματα. Είναι και πρέπει να είναι, στάση ζωής για κάθε δημόσιο πρόσωπο. Γι’ αυτό και το Επιτελείο Ανδρέα Μαυρογιάννη, δίνει σήμερα στη δημοσιότητα την κατάσταση Εσόδων και Εξόδων του Εκλογικού Επιτελείου καθώς και τον κατάλογο με τις εισφορές άνω των 10.000 ευρώ από μέρους Φυσικών και Νομικών προσώπων.

Ο πλήρης ονομαστικός κατάλογος όσων έχουν προβεί σε εισφορά στο Εκλογικό Επιτελείο για σκοπούς στήριξης της προεκλογικής εκστρατείας, θα δοθεί στον Έφορο Εκλογών και στον Γενικό Ελεγκτή εντός των χρονοδιαγραμμάτων που ορίζει η σχετική Νομοθεσία.

Θεωρήσαμε χρέος μας να δώσουμε στη δημοσιότητα τα στοιχεία αυτά πριν από τις εκλογές, γιατί πολύ περισσότερο θεωρούμε δικαίωμα των πολιτών να γνωρίζουν πριν πάνε στην κάλπη με ποιους πόρους χρηματοδοτήθηκε η εκστρατεία των υποψηφίων. Όλα στο φως. Ξεκινώντας από εμάς τους ίδιους, από τα του οίκου μας. Καλούμε όλους τους υποψήφιους να ενεργήσουν αναλόγως.

Δείτε εδώ τον πίνακα

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.