Καταστολή και βία από Αστυνομία-Ποιες οδηγίες είχαν από την Υπουργό; (Φωτογραφίες)

 

Καταστολή και χρύση βίας στην ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Λευκωσίας από την Αστυνομία με τα ερωτήματα να είναι αρκετά και την αρμόδεια Υπουργό και τον Αρχηγός της Αστυνομικής Δύναμης να καλούνται να δώσουν απαντήσεις. 

Διαβάστε επίσης: Αστυνομική βία κατά πολιτών που διαμαρτύρονται για τον αυταρχισμό της Κυβέρνησης (Βίντεο&Φωτογραφίες)

Αριθμός οργανώσεων και κινήσεων κινητοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (13/02) και με κεντρικό σύνθημα «Ως δαμε» έστειλαν μηνύματα για τη φίμωση της αντίθετης άποψης, την αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας, τη διαφθορά και τον αυταρχισμό της Κυβερνήσεως ΔΗΣΥ-Αναστασιάδη.

Τον αυταρχισμό της η Κυβέρνηση αυτή έδειξε και σήμερα με απαράδεκτη χρήση βίας.

Η Αστυνομία έστειλε μέλη από όλη την Κύπρο για την ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας με μέλη της να επιδεικνύουν υπέρμετρη βία κατά διαδηλωτών, με αυξημένη χρήση δακρυγόνων και με συνεχείς ρίψεις νερού προσπάθησαν να διαλύσουν την ειρηνική πορεία.

«Όσα είδαμε είναι απαράδεκτα» σημείωσε σε ανάρτηση του στα social media ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ο οποίος διερωτήθηκε ποιες ήταν οι οδηγίες που δόθηκαν από Υπουργό και Αρχηγό Αστυνομίας για τη σημερινή διαμαρτυρία, για καταστολή και χρήση βίας;

Το τιτίβισμα του Άντρου Κυπριανού:

«Ποιες ήταν οι οδηγίες που δόθηκαν από Υπουργό και Αρχηγό Αστυνομίας για τη σημερινή διαμαρτυρία, για καταστολή και χρήση βίας; Όσα είδαμε είναι απαράδεκτα».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy