Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα σε βάρος της ΑΕΛ (3-0) το απόγευμα του Σαββάτου, το ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αντίπαλος της ομάδας του Τόμας Ντολ είναι η Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο και άπαντες στην ομάδα της Λευκωσίας προετοιμάζονται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα παραταχθεί με τις απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει και απέναντι στην ΑΕΛ. 


Ο Σάβιτς παρά το γεγονός ότι προπονείται κανονικά, αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής, ενώ δεν μπορεί να βοηθήσει λόγω τραυματισμού ούτε ο Πραξιτέλης Βούρος.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, καταστρώνεται το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει προπωλήσει 2.300 πακέτα και για τους τρεις αγώνες στους ομίλους.

Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα των διασκέψεων και των προπονήσεων ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Ντουντελάνζ.

Ο Τόμας Ντολ μαζί με έναν ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ θα παραθέσουν διάσκεψη προς τους εκπροσώπους των Μέσων στις 18:00 αύριο Τετάρτη, ενώ μισή ώρα αργότερα θα γίνει η διάσκεψη της φιλοξενούμενης ομάδας στην οποία θα παρευρεθεί ο προπονητής και ένας ποδοσφαιριστής.

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας του Λουξεμβούργου και στις 19:45 θα ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση του ΑΠΟΕΛ.