Καταθέσεις στην Αστυνομία έδωσαν οι δύο ποδοσφαιριστές με τα προβλήματα στη καρδιά

Οι δύο ποδοσφαιριστές κατέθεσαν ότι τους χορηγήθηκαν ενδοφλέβιες ενέσεις την περσινή σεζόν - Αντρέας Αγγελίδης:  Η Αστυνομία αξιολογεί τις καταθέσεις δύο ποδοσφαιριστών


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Κατάθεση στο ΤΑΕ Λάρνακας έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Αλκής, Παναγιώτης Φραγκέσκου και Παναγιώτης Λοϊζίδης, οι οποίοι έχουν διαγνωσθεί με πρόβλημα στην καρδιά.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Αλκής, οι οποίοι συνοδεύοταν από τον πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη, κατέθεσαν ότι τους χορηγήθηκαν ενδοφλέβιες ενέσεις την περσινή σεζόν.

Όπως προκύπτει, αμφότεροι κατονόμασαν συγκεκριμένα πρόσωπα προκειμένου να κληθούν και να εξεταστεί το ενδεχόμενο εάν αυτά τα ενέσιμα που τους χορηγούνταν, είχαν κάποια σχέση με το πρόβλημα στην καρδιά.

Για την ώρα, ακόμη δεν έχει κληθεί κάποιος από πλευράς Αλκής για κατάθεση αλλά αναμένονται εξελίξεις στον κόσμο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

H ανακοίνωση του ΠΑΣΠ:

«Μετά από δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Νοεμβρίου 2018, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) επιβεβαιώνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Λοϊζίδης και Παναγιώτης Φραγκέσκου μετέβησαν, με τη συνοδεία του προέδρου του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρου Νεοφυτίδη, στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (Τ.Α.Ε.) Λάρνακας το πρωί της Πέμπτης (01/011).

Εκεί, οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν από την αστυνομία να ερευνήσει κατά πόσο το πρόβλημα στην καρδία με το οποίο διαγνώστηκαν πρόσφατα και τους ανάγκασε να βάλουν τέλος πρόωρα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα, προκλήθηκε λόγω εξωγενών παραγόντων.

Οι ποδοσφαιριστές παρέδωσαν στην αστυνομία συγκεκριμένες αναφορές και στοιχεία, για να τους βοηθήσουν στις έρευνες.

Ο ΠΑ.Σ.Π. επαναλαμβάνει ότι στέκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές και θα είναι αρωγός τους σε οτιδήποτε χρειαστούν».

Αντρέας Αγγελίδης:  Η Αστυνομία αξιολογεί τις καταθέσεις δύο ποδοσφαιριστών

Η Αστυνομία αξιολογεί τις καταθέσεις δύο ποδοσφαιριστών, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Ανδρέας Αγγελίδης προσθέτοντας πως η Δύναμη θα προχωρήσει στη διερεύνηση της καταγγελίας.

Στις δηλώσεις του ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι «δύο ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν σήμερα την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας και υπέβαλαν καταγγελία» ζητώντας από το ΤΑΕ να διερευνήσει κατά πόσον το πρόβλημα που παρατηρήθηκε στην καρδία τους προκλήθηκε από εξωγενείς παράγοντες.

Πρόσθεσε ότι «το περιεχόμενο των καταθέσεων αξιολογείται από την Αστυνομία και στο πλαίσιο της καταγγελίας θα ληφθούν οι απαραίτητες καταθέσεις χρειαστεί και θα παραληφθούν όλα εκείνα τα στοιχεία, προκειμένου να διερευνηθεί κατά πόσον έχουν διαπραχθεί οποιαδήποτε ποινικά αδικήματα».

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι οι δύο ποδοσφαιριστές κατήγγειλαν συγκεκριμένο άτομο το οποίο, όπως ισχυρίστηκαν, τους χορήγησε ενδοφλέβια ενέσιμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.