Κατέχουν την ίδια ταυτότητα, του ΔΗΣΥ  

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Διαφάνεια, ειλικρίνεια, καθαρά χέρια και αξιοπιστία. Χαρακτηριστικά τα οποία δέχθηκαν τεράστιο πλήγμα από  τη διακυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ.

Οι κ.κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Χριστοδουλίδης δηλώνουν συνεχιστές της κυβέρνησης και δεν μπορούν να μιλούν για αλλαγή. Είναι γνωστές οι πολιτικές ραδιουργίες Αβέρωφ, αλλά και ποιος είναι ο κ. Χριστοδουλίδης -πες μου ποιον είχες δάσκαλο (Αναστασιάδη – Αβέρωφ) και θα σου πω ποιος είσαι. Μπορεί ο κ. Χριστοδουλίδης να προσπαθεί επικοινωνιακά να παρουσιαστεί ως αντισυστημικός, αλλά συνεχίζει να έχει στην τσέπη την ίδια ταυτότητα του ΔΗΣΥ, όπως και ο Αβέρωφ. Συνεχίζει να διαβουλεύεται στο παρασκήνιο, προωθώντας την υποψηφιότητά του χωρίς να την έχει εξαγγείλει. Υπήρξε ένας καριερίστας διπλωμάτης, ο οποίος επωφελήθηκε από το ΔΗΣΥ και συμμετείχε για εννέα ολόκληρα χρόνια στη διακυβέρνηση ΔΗΣΥ χωρίς ποτέ να διαφωνήσει. Δεν μπορεί τώρα να  παρουσιάζεται ότι είναι έξω από το «κουτί» του συναγερμικού κατεστημένου.

Οι άνθρωποι που μαζεύει γύρω του είναι το κατεστημένο της εξουσίας που ποντάρει στον κ. Χριστοδουλίδη θεωρώντας ότι μπορεί να «τρέξει» καλύτερα από τον κ. Αβέρωφ…

Κοκονής

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.