Κατεδαφίστηκαν τα τελευταία υποστατικά επί της Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου στη Λάρνακα

Ολοκληρώθηκε, μετά από έξι περίπου μήνες, η κατεδάφιση υποστατικών που βρίσκονται στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου στη Λάρνακα και στη θέση τους θα δημιουργηθεί σύγχρονος χώρος στάθμευσης.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «ακόμα ένα χρόνιο πρόβλημα της πόλης επιλύεται οριστικά με την κατεδάφιση σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, των δύο τελευταίων υποστατικών επί της Λεωφόρου Γρήγορη Αυξεντίου, απέναντι από το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας. Η διαδικασία κατεδάφισης άρχισε στις 10 Μαρτίου 2022».

Προστίθεται ότι «η επίλυση των χρόνιου προβλήματος επιτεύχθηκε μετά από συνεννόηση και σε συνεργασία του Δήμου Λάρνακας, με τον Κηδεμόνα Τουρκοκυπριακών Περιουσιών και με τους κατόχους των υποστατικών.

Με την ολοκλήρωση της κατεδάφισης, ο Δήμος Λάρνακας θα προχωρήσει σύντομα σε προκήρυξη Διαγωνισμού για δημιουργία σύγχρονου χώρου στάθμευσης, που υπολογίζεται ότι θα είναι χωρητικότητας περίπου 100 αυτοκίνητων και θα περιλαμβάνει φύτευση και κατάλληλο φωτισμό».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η δημιουργία του χώρου θα βοηθήσει αλλά και θα επιλύσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα στάθμευσης του στο κέντρο της Λάρνακας».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.