Κατεδαφίζει τις δεξαμενές στη Λάρνακα η ΕΛΠΕ

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας χαιρετίζει τη σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου Λτδ για έναρξη των εργασιών αποξήλωσης των εγκαταστάσεών της για διακίνηση υγρών καυσίμων από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας.

Με τις δραστηριότητες διακίνησης υγρών καυσίμων της εταιρείας να πραγματοποιούνται ήδη από το ιδιόκτητο τερματικό της στο Βασιλικό, άξια επαίνου είναι επίσης η δεδηλωμένη δέσμευση της ΕΛΠΕ να συμβάλει αποφασιστικά στην περιβαλλοντική αναβάθμιση και την οικονομική ανάπτυξη της Λάρνακας, μέσω αξιοποίησης των ιδιόκτητων οικοπέδων της, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου.

Η μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας αποτελεί βασική προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, αναφέρεται στην ανακοίνωση αφού η απελευθέρωση της περιοχής και η συνακόλουθη αστική ανάπλασή της, θα αποτελέσει πνεύμονα οικονομικής ενίσχυσης της Λάρνακας και των Λειβαδιών.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, χαιρετίζουν με τη σειρά τους την έναρξη των εργασιών αποξήλωσης των εγκαταστάσεων διακίνησης υγρών καυσίμων της Εταιρείας ΕΛΠΕ από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας μετά την εξασφάλιση της σχετική άδειας κατεδάφισης.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.