Κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα

Άγνωστοι εισέβαλαν στο κτίριο του δήμου Καλλιθέας όπου φυλάσσονταν τα ψηφοδέλτια και κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού της Χρυσής Αυγής

Άγνωστοι εισέβαλαν χθες στο κτίριο του δήμου της Καλλιθέας όπου φυλάσσονταν τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών για τις δημοτικές εκλογές και κατέστρεψαν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού της Χρυσής Αυγής.

1508409 xrisi avgi kallithea dio

Όπως μεταδίδει το Kallitheaonline, λίγο πριν 10 το βράδυ της Παρασκευής, 4 άτομα, 3 άνδρες και μια γυναίκα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους προσέγγισαν κτίριο του δήμου στο οποίο φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια. Ο φύλακας αιφνιδιάσθηκε από την παρουσία των ατόμων. Εκείνα του ζήτησαν να μην εμπλακεί λέγοντας του ότι δεν θα τον πειράξουν και κατευθύνθηκαν στο σημείο ακριβώς όπου βρίσκονταν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Εκεί περιέλουσαν τα περίπου 92.000 ψηφοδέλτια με φαρμακευτικό υγρό, συγκεκριμένα Betadine, αποχώρησαν από το κτίριο και διέφυγαν επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη.Στο σημείο έφτασαν μετά από λίγο δυνάμεις της αστυνομίας, όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.

1508410 xrisi avgi kallithea tria

Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι οι δράστες γνώριζαν ακριβώς σε ποιο σημείο μέσα στο κτίριο φυλάσσονταν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα ψηφοδέλτια παρελήφθησαν από τις υπηρεσίες του δήμου Καλλιθέας μόλις το μεσημέρι της Παρασκευής.

1508411 xrisi avgi kallithea tessera

Η τύχη του συνδυασμού θα κριθεί από το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς χωρίς ψηφοδέλτια ο συνδυασμός δεν μπορεί να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές. Στο μεταξύ, η προθεσμία παράδοσης των ψηφοδελτίων από τους συνδυασμούς στον δήμο Καλλιθέας λήγει σήμερα Σάββατο, στις 2 το μεσημέρι.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.