Κατεβαίνουν στους δρόμους οργανωμένοι γονείς Μέσης και ΠΣΕΜ για να δώσουν ένα «δυνατό μήνυμα»

ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πορεία διαμαρτυρίας προς το Προεδρικό Μέγαρο διοργανώνουν στις 7 Απριλίου, στις 11 το πρωί, η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης και η ΠΣΕΜ, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Χαράλαμπος Διονυσίου.

Ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης είπε ότι καλούν και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς εταίρους όπως ενώσουν τις φωνές τους μαζί τους και να είναι παρόντες στην πορεία διαμαρτυρίας «για να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα», όπως ανέφερε.


Σε ερώτηση ποιο είναι αυτό το μήνυμα, ο κ. Διονυσίου είπε: «Να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα ότι τα παιδιά μας δεν είναι για να πειραματίζονται εισαγωγές νομοθεσιών και ούτε να θυματοποιούνται από κακή εφαρμογή της νομοθεσίας ή την αποτυχία κάποιων να εφαρμόσουν τη νομοθεσία».

Απαντώντας σε ερώτηση αν η διαμαρτυρία αφορά τις εξετάσεις τετραμήνων, ο κ. Διονυσίου απάντησε καταφατικά, λέγοντας ότι αφορά τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου και την άρνηση του Υπουργείου Παιδείας να αντιληφθεί τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.