Κατεβάζει τα ρολά και παίρνει θέσεις μάχης η Κυβέρνηση

Εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανακοινώνει και επίσημα τις μετακινήσεις/τοποθετήσεις για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Με μια λακωνική ανακοίνωση με την οποία σηματοδοτεί το τέλος των επαφών με τους εκπαιδευτικούς, η κυβέρνηση δια μέσου του ΥΠΠ, ανακοίνωσε τις μετακινήσεις/τοποθετήσεις για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και λαμβάνει θέσεις μάχης για τα επικείμενα μέτρα των εκπαιδευτικών και πρώτιστα για την πορεία των τελευταίων στο Προεδρικό την ερχόμενη Τρίτη.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού μετά την απόρριψη των προτάσεων της Κυβέρνησης από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού εκφράζει τη λύπη του για την απόρριψη των προτάσεων της 23ης Αυγούστου 2018, από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις. Συνεπώς, οι προτάσεις αυτές έπαψαν πλέον να ισχύουν.

Τονίζεται ότι οι προτάσεις που απορρίφθηκαν δεν ήταν οι αρχικές προτάσεις της Κυβέρνησης, αλλά το αποτέλεσμα τρίωρης διαπραγμάτευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τις ηγεσίες των εκπαιδευτικών οργανώσεων, στις οποίες συμπεριλήφθηκε και η ικανοποίηση των αιτημάτων που υπέβαλαν.

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Η στελέχωση έχει ήδη ολοκληρωθεί στη βάση των νενομισμένων διαδικασιών, καθώς και στη βάση των αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου της 4ης Ιουλίου 2018.

Ως εκ τούτου, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τις μετακινήσεις/τοποθετήσεις για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.