Κατέβηκε να βοηθήσει τραυματία τροχαίο και τον κατήγγειλε η Αστυνομία


Πρόστιμο από την Αστυνομία έλαβε πολίτης που προσπάθησε να βοηθήσει τραυματία τροχαίου μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο.

Το περιστατικό έκανε γνωστό η Υπεύθυνη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων Ριάνα Κωνσταντίνου με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

«Αγαπητέ κ. Γιάννη Χρήστου σας ζητώ δημοσιά συγνώμη για την ταλαιπωρία που σας προκάλεσα στην ανάγκη μου να δώσετε τις Πρώτες Βοήθειες για να σωθεί η ζωή ενός ανθρώπου μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου… Νιώθω την βαθύτητα ανάγκη να πληρώσω εγώ το πρόστιμο που λάβετε από τον Αστυνομικό ψες βράδυ…. Παρακαλώ θερμά επειδή δεν κράτησα το κινητό σας όπως επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων για να μπορέσω να σας μιλήσω…. Η πράξη σας ήταν πράξη τιμής και προσφοράς…Μακάρι όλοι οι πολίτες να ήταν σαν και εσάς…».

Η Reaction με ανάρτηση στο Twitter έγραψε μεταξύ άλλων ότι «ένα περιστατικό που δεν τιμά την χώρα μας! Ένας άνθρωπος που έδωσε τις πρώτες βοήθειες σε τραυματία τροχαίας σύγκρουσης, να καταγγελθεί από την Αστυνομία».

Για την υπόθεση παρενέβη μέσω twitter ο Αρχηγός Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου ο οποίος ανάφερε πως θα διαβιβάσει το περιστατικό στον Γενικό Εισαγγελέα.

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News