«Κάθε ψήφος μετρά, για την αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας»

Μαζικές τοπικές συγκεντρώσεις υποστήριξης της υποψηφιότητας Μαυρογιάννη

 

Με συγκεντρώσεις σε όλη την Κύπρο συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Η υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη αγκαλιάζεται από παντού, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και νίκης για την Κύπρο και τους ανθρώπους της.

Το μέγεθος των συγκεντρώσεων και των επαφών που γίνονται ενισχύουν ολοένα και περισσότερο την πεποίθηση ότι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης θα βρίσκεται στον 2ο γύρο με μεγάλες πιθανότητες να βγει νικητής στην τελική αναμέτρηση. Ήδη αυτό αποτυπώνεται στα ποιοτικά στοιχεία των τελευταίων δημοσκοπήσεων, ενώ άρχισε να γίνεται παραδεκτή η δυναμική που αναπτύσσεται και στα αντίπαλα στρατόπεδα.

Χθες ο Α. Μαυρογιάννης βρέθηκε στη συνεστίαση της Αναγέννησης Τρικώμου στη Χοιροκοιτία και της Ομόνοιας Άσσιας στην Αλάμπρα.

Κατά τις ομιλίες του τόνισε ότι οι δύο επίδοξοι συνεχιστές του Νίκου Αναστασιάδη δεν μπορούν να προσφέρουν λύσεις στα ζητήματα που ταλανίζουν τους πολίτες. «Ούτε μπορούν ούτε θέλουν να λάβουν μέτρα για την ακρίβεια και τον πληθωρισμό. Δεν έχουν ούτε την αξιοπιστία ούτε το πολιτικό κεφάλαιο να προβούν σε μεταρρυθμίσεις ή να λάβουν μέτρα προς όφελος των πολιτών. Πρέπει να δοθεί ένα τέρμα στη δεκαετία που πλήγωσε την κυπριακή κοινωνία και την οικονομία, που αμαύρωσε το όνομα του κράτους μας από τα σκάνδαλα της διαφθοράς», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι «έχουμε το όραμα, την ισχυρή βούληση και τους κατάλληλους ανθρώπους για να φέρουμε την αλλαγή στον τόπο μας. Μία αλλαγή που θα προσφέρει ευημερία και ποιότητα ζωής σε όλους τους πολίτες, χωρίς αποκλεισμούς, και όχι για μία χούφτα λίγων και εκλεκτών».

Κλείνοντας, υπογράμμισε πως κάθε ψήφος μετρά, καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη, για την αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy