Καθηλωμένη στις καρέκλες η διασκέδαση – Κραυγή απόγνωσης από ιδιοκτήτες, ζητούν αποζημίωση από Κυβέρνηση για να παραμείνουν εν ζωή

Κραυγή απόγνωσης από τους ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΟ Νίκος Βασιλείου ανέφερε ότι από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μέχρι την 31η Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά τα κέντρα διασκέδασης, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για περιορισμό των παρευρισκομένων στους 200 και για απαγόρευση του χορού.

Ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων Διασκέδασης ανέφερε στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ότι δεν υπάρχει λόγος να ανοίξουν γιατί όπως είπε θα δημιουργούνται επιπρόσθετες ζημιές. Σημείωσε ότι αν η πολιτεία δε τους στηρίξει, αυτό το διάταγμα θα είναι το τελειωτικό κτύπημα για τον κλάδο τους. Όπως είπε αρκετές επιχειρήσεις θα κλείσουν ενώ κόσμος θα βγει στην ανεργία. Επίσης ανέφερε ότι δεν πλήρωσαν τους υπαλλήλους τους που εργάστηκαν μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου, ενώ απλήρωτοι παραμένουν και οι προμηθευτές. Ο κ. Βασιλείου επισήμανε ότι η κυβέρνηση πρέπει να τους αποζημιώσει για να μπορέσουν να παραμείνουν εν ζωή και να πληρώσουν τους υπαλλήλους τους.

Επίσης είπε ότι οι ίδιοι έχουν αποστείλει επιστολές αλλά και η ΟΕΒ έχει αναλάβει πρωτοβουλία για να καθοριστεί συνάντηση με τους αρμόδιους Υπουργούς, λέγοντας ότι είναι σε αναμονή. Ακόμα σημείωσε ότι δεν έχει σημασία αν είναι 200 ή 300 τα άτομα στα κέντρα διασκέδασης, από τη στιγμή που απαγορεύεται ο χορός.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei