Και η ΠΟΦΕΝ κατά ΠΚ για νέα διαδικασία μετεγγραφών

Η ΠΟΦΕΝ συνυπογράφει την ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες οι οργανώσεις των Εκπαιδευτικών, των Γονέων και των Μαθητών με την οποία καλούν το Πανεπιστήμιο Κύπρου να ανακαλέσει την απόφασή του να εγγράψει φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 με τη διαδικασία των «μετεγγραφών».

Η ΠΟΦΕΝ, με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι συμμετέχει στην προσπάθεια που καταβάλλεται από οργανωμένα σύνολα που έχουν σχέση με την εκπαίδευση( ΟΕΛΜΕΚ, ΠΣΕΜ, Συνομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων της Μέσης Εκπαίδευσης) για συντονισμό της δράσης τους όσον αφορά το θέμα το οποίο έχει προκύψει και αφορά την εισδοχή φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με “νέες διαδικασίες”.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση, οι εκπρόσωποι των Οργανωμένων Εκπαιδευτικών, Γονέων και Μαθητών ζητούν από την Κυβέρνηση και από τη Βουλή να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ανακληθεί η συγκεκριμένη απόφαση των Πρυτανικών Αρχών και να αναχαιτίσουν οποιεσδήποτε άλλες σχετικές ενέργειες που ενδέχεται να πλήξουν το Δημόσιο Σχολείο. Προς τούτο προτίθενται να προχωρήσουν σε συναντήσεις με εκπροσώπους της Πολιτείας με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον των μαθητών του Δημόσιου Σχολείου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.