Κέντρα Διασκέδασης: «Έχουν καταντήσει η συτζιά του μαύρου» – Αντιδράσεις για το SafePass

Τα κέντρα διασκέδασης έχουν καταντήσει η συτζιά του μαύρου, δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Διασκέδασης Νίκος Βασιλείου, αντιδρώντας στις χαλαρώσεις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σύμφωνα με τις οποίες οι χώροι τους και οι οίκοι ευγηρίας εξαιρούνται από την αναστολή του μέτρου της υποχρεωτικής επίδειξης safe pass.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ, ο κ. Βασιλείου υπενθύμισε ότι οι χώροι τους είναι υψηλής συνάθροισης αλλά και χώροι μέγιστης υγειονομικής ασφάλειας, κάτι που όπως είπε, έχουν αποδείξει.

Αφού συνέβαλαν στον περιορισμό του ιού, δήλωσε ο κ. βασιλείου, θα πρέπει ως αντιστάθμισμα, το Υπουργικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος να τιμήσουν το λόγο τους και να τους καταβάλουν όσα δικαιούνται για την περίοδο που παρέμειναν κλειστοί για το 2021 και 2022.

Επεσήμανε ότι οι επιχειρήσεις του κλάδου οικονομικά έχουν εξαθλιωθεί, ενώ το προσωπικό τους παραμένει απλήρωτο για τρεις μήνες.

Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι από τις 29 Δεκεμβρίου μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, οι επιχειρήσεις του κλάδου απώλεσαν το 40% του προβλεπόμενου ετήσιου εισοδήματος μετά από περίοδο δύο ετών κατά την οποία δεν έχουν πληρωθεί.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.