Κεντρικές Φυλακές: Διορίστηκε Αν. Δ/ντης λόγω ταυτόχρονης ασθενείας Αριστοτέλους και της αρχαιότερης Αν. Λειτουργού

Η ταυτόχρονη απουσία της Διευθύντριας και της αρχαιότερης Ανώτερης Λειτουργού των Φυλακών λόγω άδειας ασθενείας, από ένα τόσο νευραλγικό τμήμα κατάστησε αναγκαίο να προχωρήσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως σε διαδικασία προσωρινής αναπλήρωσης της θέσης του Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Βάσει των κανονισμών της Δημόσιας Υπηρεσίας, το Υπουργείο απέστειλε τη σύσταση του στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας, η οποία έγινε αποδεκτή και από σήμερα μέχρι και τη λήξη της άδειας της κας Αριστοτέλους, δηλαδή μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, καθήκοντα Αναπληρωτή Διευθυντή εκτελεί ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επαρχίας Αμμοχώστου κ. Ιωάννης Καπνουλλάς.

Τις προϋποθέσεις αυτές πληροί ο κ. Καπνουλλάς, ο οποίος ταυτόχρονα πληροί και όλα τα απαιτούμενα προσόντα που προβλέπει το σχέδιο υπηρεσίας του Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο κ. Καπνουλλάς είναι κάτοχος πτυχίου Εγκληματολογίας του University of Portsmouth, μεταπτυχιακού στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και μεταπτυχιακού διπλώματος στις Σπουδές Στρατηγικής και Πολιτικής Εθνικής Ασφάλειας της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας της Ελλάδος.

Διαθέτει δε σημαντική εμπειρία σε θέματα διοίκησης προσωπικού και διατήρησης της ασφάλειας, αφού από το 1999 κατέχει θέση βαθμοφόρου στην Αστυνομία και έκτοτε έχει υπηρετήσει ως Υπεύθυνος σε διάφορα τμήματα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.