ΚΕΟ: Συλλογή αναμνηστικών αντικειμένων

Μια ανεκτίμητης αξίας προσωπική συλλογή που αποτελείται από αναμνηστικά αντικείμενα της μπύρας ΚΕΟ και άλλων προϊόντων της εταιρείας, παρέδωσε στη γενική διεύθυνση της ΚΕΟ ο κ. Κώστας Κούσιος. Πρόκειται για ένα τεράστιο αριθμό διαφημιστικών ειδών, πινακίδων, ποτηριών, αφισών και διάφορων άλλων προωθητικών υλικών που συνέλεξε ο κ. Κούσιος τα τελευταία τριάντα και πλέον χρόνια, πολλά από τα οποία είναι μοναδικά στο είδος τους.

Η συλλογή αυτή είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας προσπάθειας του κ. Κούσιου που καταδεικνύει την τεράστια αγάπη του προς την μπύρα ΚΕΟ αλλά και την εταιρεία γενικότερα. Η εταιρεία από την πλευρά της, υποσχέθηκε να συμπεριλάβει τη συλλογή αυτή στο μουσείο της ΚΕΟ που ετοιμάζεται, έτσι ώστε να διαφυλαχθεί και να εκτίθεται με τα υπόλοιπα ιστορικά αντικείμενα προς τους επισκέπτες της. Στο ξεχωριστό αυτό τμήμα του μουσείου θα γίνεται ειδική αναφορά προς τον δωρητή.

Η εταιρεία ΚΕΟ θέλει να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες της προς το πρόσωπο του κ. Κούσιου για το ήθος και τη γενναιοδωρία που χαρακτηρίζουν τον ίδιο μέσω αυτής της μεγάλης χειρονομίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.