Κέρκεζ: «Να πάει η ΑΕΛ εκεί που της αξίζει» (βίντεο)

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ από την μέχρι στιγμής προετοιμασία της ομάδας. Ο Βόσνιος τεχνικός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έδωσε παράλληλα την υπόσχεση προς τον κόσμο ότι όλοι θα δουλέψουν για να πάει η ΑΕΛ εκεί που της αξίζει, καλώντας τον ταυτόχρονα να στηρίξει την ομάδα αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας.

«Είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, είναι όλα όπως πρέπει και ακολουθούμε το πλάνο μας. Η προετοιμασία έγινε στην Κύπρο λόγω κορονοϊού και ναι είναι στο ίδιο επίπεδο αν πηγαίναμε στο εξωτερικό. Ο πρόεδρος έκανε πολύ καλή δουλειά με το γήπεδο στο Πελέντρι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες που βρήκαμε», ανέφερε αρχικά ο Ντούσαν Κέρκεζ για να προσθέσει «σίγουρα είναι λίγο διαφορετική η προετοιμασία σε σχέση με άλλες χρονιές. Πρέπει να δουλέψουμε πολλά πράγματα, κάναμε αρκετά φιλικά παιγνίδια για ν’ αγωνιστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές». 


Ο Ντούσαν Κέρκεζ είπε επίσης ότι «με την όρεξη που έχει ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του, το προσωπικό της εταιρείας και με εμάς έχουν γίνει αρκετές αλλαγές προς το καλύτερο. Έγιναν κάποιες ενέργειες για τα 90 χρόνια ζωής της ομάδας και αυτό που χρειάζεται είναι ο κόσμος να σταθεί δίπλα μας και να μας βοηθήσει. Πρέπει να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας και εμείς του υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε την ΑΕΛ εκεί που της αξίζει».

Καταλήγοντας είπε ότι «Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο να δουλεύει. Για έμενα είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει οικογενειακό κλίμα και όλοι οι ποδοσφαιριστές να ευχαριστημένοι και να σέβεται ο ένας τον άλλο».