Κι’ άλλο λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Γενικός Ελεγκτής

Με ανάρτηση του στο twitter αναρωτιέται εάν «το ψεύδεσθαι είναι από τα μαθήματα που οι καθηγητές παραδίδουν στα παιδιά μας»;

Συνεχίζει να ρίχνει κι’ άλλο λάδι στη φωτιά ο Γενικός Ελεγκτής, πυροδοτώντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση στην εκπαίδευση την ίδια ώρα που γίνονται μεγάλες προσπάθειες για εκτόνωση της κρίσης.

Χθες το βράδυ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης κάλεσε την κυβέρνηση να μην αποδεχθεί την απαράδεκτη, όπως την χαρακτηρίζει, θέση των εκπαιδευτικών.

Γε1

Προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι σε περίπτωση που αποδεχθεί τη θέση των οργανώσεων των εκπαιδευτικών η Ελεγκτική Υπηρεσία θα ζητήσει γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας, διότι ενδέχεται μια τέτοια ρύθμιση να είναι παράνομη.

Ωστόσο, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης δεν αρκέστηκε σε αυτό, αφού στη συνέχεια σχολιάζοντας προφανώς δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΟΕΛΜΕΚ στην τηλεόραση του Alpha, αποκάλεσε τα λεγόμενα του Παντελή Νικολαΐδη ως «ασύστολα ψεύδη», αναφερόμενος στο διδακτικό χρόνο στην Κύπρο σε σύγκριση με την ΕΕ, και διερωτήθηκε εάν «Το ψεύδεσθαι είναι από τα μαθήματα που οι καθηγητές παραδίδουν στα παιδιά μας?».

Γε

Ο Γ.Ε να ασχολείται με τα καθήκοντα του

Ο Αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Παντελής Νικολαϊδης, μιλώντας στον Άστρα και κληθείς να σχολιάσει τα λεγόμενα του Οδ. Μιχαηλίδη, κάλεσε τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη να ασχολείται με τα καθήκοντα του όπως είναι το σκάνδαλο του Συνεργατισμού και άλλα και να μην ασχολείται με θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητας του.

Σχολίασε και τις δηλώσεις Αβέρωφ Νεοφύτου καλώντας τον να σταματήσει να λέει ανακρίβειες. Ο αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ για τις θέσεις που εξέφρασε εναντίον του δημόσιου σχολείου και υπέρ της ιδιωτικής παιδείας, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.