Τουλάχιστον περίεργος είναι ο τρόπος που επέλεξε να απευθυνθεί στους επαγγελματίες υγείας των νοσοκομείων ο αρμόδιος υπουργός. Ο κ. Ιωάννου με ανοικτή επιστολή του προς τους επαγγελματίες υγείας προσπαθεί να τους στρέψει εναντίον της συντεχνίας των γιατρών.

Ισχυρίζεται ότι η «κατάρρευση των νοσοκομείων, εξαθλίωση του τομέα της Υγείας, έλλειψη υποδομών και αποψίλωση των δημόσιων νοσηλευτηρίων», που χρησιμοποιεί στο λεξιλόγιό της η ΠΑΣΥΚΙ, την ερμηνεύει ως «προσπάθεια εκμηδενισμού του έργου που συνειδητά επιτελείται»! Δεν λέμε ποιος έχει δίκαιο σ’ αυτή τη νέα αντιπαράθεση αλλά ο κ. Ιωάννου από την αρχή έβαλε απέναντί του τους γιατρούς που είναι η ψυχή των νοσοκομείων.

Ούτε θα υποδείξουμε εμείς πώς θα κάνει καλά τη δουλειά του αλλά αυτές οι μεθοδεύσεις δοκιμάστηκαν και στο παρελθόν και απέτυχαν.

Ας μιλήσει καθαρά! Ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι που «επέλεξαν να στοχοποιήσουν τα Δημόσια Νοσηλευτήρια και εσάς προσωπικά, σε μια ύστατη προσπάθεια να ανατρέψουν τη δρομολογούμενη μεταρρύθμιση στο χώρο της Υγείας και της αυτονόμησης των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων»; Κι άλλος Ιούδας;

Νίκη