Κίνδυνος αποκλεισμού της Ομόνοιας- “Αν δεν σας αρέσει βρείτε άλλο γήπεδο”

Η Πετοσφαιρική Ομόνοια κατήγγειλε το μεσημέρι, μέσω του “Άστρα”, τον ΚΟΑ ότι επέτρεψε την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΑΓΟ την προσεχή Κυριακή στο στάδιο “Ελευθερία” από τη στιγμή που υπάρχει προγραμματισμένος ευρωπαικός αγώνας με την Τερουέλ Ισπανίας την προσεχή Τρίτη (15/12) για την φάση των “16” στο CEV CUP αντρών.

Ο πρόεδρος της επιτροπής του Πετοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας, Μαρίνος Στυλιανίδης διερωτήθηκε για τη στάση του ΚΟΑ στο θέμα αυτό από τη στιγμή, είπε, που υπάρχει το ευρωπαικό ματς.

Σημείωσε ότι αυτό είναι προγραμματισμένο από το περασμένο καλοκαίρι και ότι τον ΚΟΑ ενημέρωσε όχι μόνο το σωματείο αλλά και η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΚΟΠΕ).

Ο κ. Στυλιανίδης τόνισε ότι υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού της Ομόνοιας απο την Ευρωπαική Ομοσπονδία και αυστηρή τιμωρία αν δεν τηρηθούν οι κανονισμοί που αφορούν το “Τάραφλεξ”.

“Οι κανονισμοί λένε ότι χρειάζονται 48 ώρες πριν γραμμογράφηση για την τοποθέτηση και  προσαρμογή του Τάραφλεξ… Αυτή η εκδήλωση θα μπορούσε να γίνει είτε την άλλη βδομάδα είτε στο Λευκόθεο από τη στιγμή που ξέρουν στον ΚΟΑ ότι η Ομόνοια έχει ευρωπαικό ματς… Το γήπεδο θα το πάρουμε στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ το ματς είναι Τρίτη και οι ομάδες δεν θα μπορούν καν να προπονηθούν, ενώ η Ομόνοια κινδυνεύει με αποκλεισμό και αυστηρή τιμωρία από την Ευρωπαική Ομοσπονδία αφού θα γίνει έλεγχος από τον παρατηρητή του αγώνα”.

Ο Μαρίνος Στυλιανίδης κατήγγειλε επίσης την υπεύθυνη των γηπέδων του ΚΟΑ, Πασχαλίνα Μαγνήτη η οποία όπως ανέφερε στο ραδιόφωνο του είπε σήμερα χαρακτηριστικά: “αν δεν σας αρέσει βρείτε άλλο γήπεδο”.

Στον Άστρα τοποθετήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης ο οποίος αν και αρχικά είπε ότι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, ακολούθως δεσμεύτηκε ότι αυτό θα το εξετάσει για να βρεθεί λύση.

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy