Τα Κυπριακά Πατατάκια Goldies Εxtreme μεταμορφώνονται και κυκλοφορούν σε νέες μοντέρνες συσκευασίες και με τις γνωστές extreme γεύσεις.

Οι αγαπημένες μας γεύσεις, Αλάτι, Αλάτι & Ξύδι, Bacon, Τυρί & Κρεμμύδι, παρασκευάζονται από το Λαϊκό Καφεκοπτείο Λτδ με προηγμένη τεχνολογία, χρησιμοποιώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής τροφίμων και την καλύτερη επιλογή συσκευαστικών υλικών, ώστε να μην αλλοιώνονται τα θρεπτικά συστατικά και η γεύση τους, για να απολαμβάνονται πάντα φρέσκα και τραγανά.

Πρωτοεμφανίστηκαν στην κυπριακή αγορά το 1978 ακολουθώντας τις διατροφικές τάσεις της αγοράς, και από τότε έγιναν το ιδανικό σνακ για την εκδρομή, η συντροφιά στο ποδόσφαιρο, το συνοδευτικό σε διάφορα αγαπημένα μας πάρτυ.

Η τεχνογνωσία που εφαρμόζεται για την παραγωγή τους, η προσεγμένη επιλογή από τις καλύτερες ποικιλίες Κυπριακών πατατών, σε συνδυασμό με την γκάμα των διαφορετικών γεύσεων, κατατάσσουν τα GoldiesExtreme σαν ένα από τα πιο δημοφιλή Κυπριακά Snacks και αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων.

Τις νέες μοντέρνες συσκευασίες Goldies Εxtreme θα τις βρείτε σε περισσότερα από 1200 σημεία πώλησης, σε ολόκληρη την Κύπρο. Τα Goldies Εxtreme είναι άλλο ένα προϊόν που διανέμεται από την εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd.