Κυριακός Γιάγκου: Αισιόδοξος για το διπλό στο “Τσίρειο” στάδιο

Ο αντιπρόεδρος της “Μεγάλης Κυρίας”, Κυριακός Γιάγκου μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, τη μεταγραφική ενίσχυση αλλά και για το μέτρο της ΚΟΠ σε ότι αφορά την αγορά εισιτηρίων από οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά:


“Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας. Εντός ολίγου θα εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια που μας αναλογούν. Έχουμε 4.500 διαρκείας, αν μια μερίδα οπαδών απέχει είναι απολύτως σεβαστή απόφαση. Θεωρώ ότι δεν έχει επηρεάσει την Ανόρθωση το μέτρο της ΚΟΠ. Τα 1300 είναι πολύ λίγα για τον κόσμο της ομάδας. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το διπλό στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ένα καλό αποτέλεσμα δεν θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε τόσο πρώιμα τους στόχους μας, το ίδιο και το αντίθετο. Είναι ένα ντέρμπι, υπάρχει το γόητρο, οι εντυπώσεις, οι τρεις βαθμοί. Δεν είναι παιχνίδι ζωής και θανάτου”

Μεταγραφές: “Δεν υπάρχει άλλη αποχώρηση πέραν από τους Μπανταλόφσκι και Μακάροφ. Αν γίνουν κι άλλες μεταγραφές θα υπάρξουν νέες αποχωρήσεις. Κάνουμε διαπραγματεύσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές. Έχουμε στείλει προτάσεις όμως ακόμα δεν έχουμε κάτι επίσημο. Θέλουμε να προκύψουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Η ολοκλήρωση κάποιας μεταγραφής δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε ολοκλήρωση κάποιας ή κάποιων μεταγραφής. Ποδοσφαιριστές από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα”

Για τον Άλβες: “Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Το γεγονός ότι δεν έχει καλή σεζόν ή περίοδο στην καριέρα του, δεν είναι λόγος χλευασμού και υποτίμησης. Πρέπει να σεβόμαστε την προσφορά τέτοιων παικτών. Ειδικά παικτών που ο χαρακτήρας δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα”

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.