Κίτι: Φωτιά σε λεωφορείο που μετέφερε μαθητές – Καταστράφηκε ολοσχερώς

Φώτο Αρχείου

Λεωφορείο με μαθητές που βρισκόταν εν κινήσει κοντά στο Γυμνάσιο Κιτίου, καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά, χωρίς να υπάρξει οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, «σήμερα Τρίτη 15 Μαρτίου, γύρω στις 07.13 λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά σε εν κινήσει λεωφορείο με μαθητές κοντά στο Γυμνάσιο Κιτίου της επαρχίας Λάρνακας. Συγκεκριμένα, ο οδηγός αντιλήφθηκε καπνό να βγαίνει από το πίσω μέρος της μηχανής του λεωφορείου».

Πρόσθεσε ότι «ο οδηγός κατέβασε τους μαθητές από το λεωφορείο και τους καθοδήγησε σε ασφαλές μέρος, ενώ χωρίς πανικό οδήγησε το όχημα και το στάθμευσε σε ανοικτό χώρο κοντά στο Γυμνάσιο Κιτίου».

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή «από τη φωτιά το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς, χωρίς να υπάρξει οποιοσδήποτε τραυματισμός, ενώ οι μαθητές μεταφέρθηκαν στο σχολείο τους με άλλο λεωφορείο».

Τα αίτια της πυρκαγιάς αναμένεται να διερευνηθούν από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.