Κιβωτός του Κόσμου: Πρώην στέλεχος άδειασε θυρίδα υπό άκρα μυστικότητα

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην Ελλάδα για την φερόμενη δράση των ανθρώπων της Κιβωτού του Κόσμου καθώς την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι έρευνες, όλο και περισσότερα σκοτεινά πράγματα για την ΜΚΟ έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Εκτός των πολύ σοβαρών καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση και βασανισμούς παιδιών, με την υπόθεση ασχολείται και η οικονομική αστυνομία, με επίκεντρο να είναι η ροή και η κατάληξη των εκατομμυρίων ευρώ από δωρεές, καθώς τα προβεβλημένα μέλη της Κιβωτού φέρεται να ζούσαν μια πλουσιοπάροχη ζωή που δεν ταίριαζε στην εικόνα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώην κορυφαίο στέλεχος της ΜΚΟ, άδειασε με απόλυτη μυστικότητα, τραπεζική θυρίδα σε υποκατάστημα πιστωτικού Ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρουν τα «ΝΕΑ», η πληροφορία έφτασε από υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη και από ελεγκτές της επιτροπής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που ήδη ερευνούν την ΜΚΟ. Στην ίδια τράπεζα, σημειώνει η εφημερίδα, η Κιβωτός φέρεται να διατηρούσε λογαριασμό ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι τα τελευταία 24ωρα υπήρξε προσπάθεια εξαΰλωσης και αλλοίωσης των ιχνών για τις συναλλαγές της ΜΚΟ που παρουσίαζε ετησίως κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και συνολικά πλεονάσματα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Η τραπεζική θυρίδα με το άγνωστο περιεχόμενο που αφαιρέθηκε προ 48 ωρών φέρεται ότι είχε ανοιχτεί στο όνομα της Κιβωτού του Κόσμου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy