Η Θεατρική Ομάδα ΠΑΡΩΔΙΑ μας προσκαλεί στη νέα σατιρική κωμική αλλά και…μαύρη κωμωδία της με τίτλο #Κλάφτα_Χαράλαμπε που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 8.30.μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.

Μια παράσταση με ισχυρές ενέσεις γέλιου, καυστικού αλλά και «μαύρου» χιούμορ. Τα μέλη της θεατρικής ομάδας ανεβαίνουν στη σκηνή με μια μαύρη κωμωδία που «πραγματεύεται» το θλιβερό γεγονός του θανάτου με καυστικό και ανατρεπτικό χιούμορ υπογραμμίζοντας τη σημαντικότητα να ζούμε το παρόν χωρίς να «αναβάλουμε» τη ζωή, σατιρίζοντας παράλληλα την εξάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δύο ατυχήματα, η μετάβαση στον «άλλο» κόσμο, τα «ποσταρίσματα», μια κληρονομιά με εκπλήξεις και ένα Γραφείο Κηδειών που προσπαθεί να «προσελκύσει» πελάτες, συνθέτουν ένα σουρεαλιστικό παζλ ευτράπελων γεγονότων επί σκηνής που φιλοδοξεί με το στόρι της- όπως αναφέρουν οι συντελεστές- να πεθάνει…στα γέλια το κοινό! Ποστάρω άρα υπάρχω ; Αυτό το ερώτημα θα καλεστούν να «απαντήσουν» οι θεατές μέσα από την εξέλιξη της υπόθεσης στη σκηνή που φυσικά θα έχει αναπάντεχη πορεία!

 

Το σενάριο, καθώς και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Δωρόθεο Δωροθέου, ενώ η μουσική επιμέλεια στον Ανδρέα Λιασή. Η παράσταση κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 ενώ ακολουθεί και 2η παράσταση την επομένη μέρα 28 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.

 

Τιμή εισιτηρίου €5

Και για να μην «κλάψετε» που θα μείνετε χωρίς εισιτήριο, εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήρια σας τα οποία προπωλούνται από τα μέλη της θεατρικής ομάδας και μπορείτε να απευθύνεστε  στα τηλέφωνα 99813804 και 99499413, καθώς και στις σελίδες της θεατρικής ομάδας στο Facebook:Θεατρική Ομάδα Παρωδία και στο Instagram: parodia_theatre_omada_

Video trailer της παράστασης:

https://www.youtube.com/watch?v=y21_4Zeb1ks