Κλείνει σύντομα το ρόστερ της ΑλκήςΠολύ κοντά στην ολοκλήρωση του προγραμματισμού για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο βρίσκεται η Αλκή. Ο προπονητής της ομάδας, Κύπρος Μούζουρος, μίλησε στο ραδιόφωνο του «Άστρα» και τόνισε ότι απέμεινε χώρος στο ρόστερ για ένα επαγγελματικό συμβόλαιο Κύπριου ποδοσφαιριστή και ακόμα 2-3 θέσεις ξένων. «Είμαστε ευχαριστημένοι από την εξέλιξη του προγραμματισμού και πλησιάζουν οι επόμενες ανακοινώσεις», τόνισε.

Για την απόκτηση του Μαμαντού, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Εθνικό Άχνας: «Ήταν δύσκολη περίπτωση και είμαστε χαρούμενοι που απάντησε θετικά. Φεύγοντας από την Κύπρο έκανε μεγάλη καριέρα, με παρουσία στα γήπεδα της Ουκρανίας, αλλά και στο Ισραήλ όπου υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές». 


Σχολίασε και την απόκτηση του Γιώργου Κατσιατή και τόνισε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά και όλοι στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι από την μεταγραφή.

Όσον αφορά την προετοιμασία, ο κ. Μούζουρος είπε ότι θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη 14 Ιουλίου. Το βασικό στάδιο θα γίνει στα Λεύκαρα από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 3 Αυγούστου.