Ένα σημαντικό κεφάλαιο έκλεισε από προχθές βράδυ στη Νέα Σαλαμίνα.

Με την απόκτηση του Κύπριου τερματοφύλακα, Τάσου Κίσσα, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ολοκλήρωσε τις μεταγραφές για τη συγκεκριμένη θέση μετά και την παραμονή του Βεσελόφσκι.

Πλέον η προσοχή του Ελλαδίτη τεχνικού στρέφεται στις υπόλοιπες κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας. Είναι πολύ καλά γνωστό ότι θα γίνουν άλλες πέντε μεταγραφές. Θα αποκτηθούν, με βάση το πλάνο, δύο κεντρικοί αμυντικοί, ένας μέσος, ένας ακραίος επιθετικός και σέντερ φορ.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μαζί με τους συνεργάτες του μελετούν διεξοδικά αρκετές περιπτώσεις που υπάρχουν ενώπιόν τους και όταν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις που προκύπτουν, τότε θα ανακοινώνονται και επίσημα. Από εκεί και πέρα δεν προκύπτει κάτι νεότερο για τις περιπτώσεις των Κορέια και Μαργκάσα.

Για τον πρώτο αναμένεται η πρόταση από πλευράς Ομόνοιας και για τον δεύτερο να κατατεθεί το ποσό της ρήτρας που υπάρχει ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του. Ανοικτό παραμένει ακόμα το θέμα με τον Κύπρο Χριστοφόρου, αφού μέχρι στιγμής δεν έγινε οποιαδήποτε επίσημη επαφή με το ΑΠΟΕΛ που του ανήκει ο παίκτης.

Θετικά είναι τα μηνύματα σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Κίνγκσλεϊ και όπως όλα δείχνουν ο Νιγηριανός θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Αναμένεται ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει μια και καλή στο τέλος του τρέχοντος μηνός.