Κλείνουν δρόμοι για έργα – Πάρτε σημειώσεις για να μην ταλαιπωρηθείτε

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει πως θα εκτελεί έργα σε συγκεκριμένους δρόμους για σκοπούς πραγματοποιήσης έργων. Συνεπώς κάποιοι δρόμοι ή σημεία σε αυτούς θα κλείσουν προκειμένου να διευκολυνθεί η εκτέλεση τους.

Συγκεκριμένα:

1. Εργασίες στην οδό Θ. Δέρβη στη Λευκωσία

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 6/4/2021, την Τετάρτη 7/4/2021, την Πέμπτη 8/4/2021 και το Σάββατο 10/4/2021 μεταξύ των ωρών 6:00π.μ. και 3:00μ.μ., στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία θα εκτελούνται εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη με κατεύθυνση από τα Φώτα Τροχαίας Γαβριηλίδη προς Λευκωσίαμεταξύ των παρόδωνΝικοκρέοντος και Τεύκρου θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

2. Τμηματικά κλειστή λωρίδα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι την περίοδο 06/04/2021 – 25/05/2021 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, μεταξύ των ωρών 7:00π.μ. και 4:00μ.μ., θα διεξάγονται κατασκευαστικές εργασίες αγωγών νερού, από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα της μιας λωρίδας κυκλοφορίας, του παλιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, από τη «Δεξαμενή Σταυροβουνίου» μέχρι το αντλιοστάσιο του ΤΑΥ στην Κοφίνου, με κατεύθυνση προς Κοφίνου, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 100 μέτρων περίπου (συνολικό μήκος 1200 μέτρα, περίπου) και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

3. Τμηματικά κλειστή λωρίδα του δρόμου Αθηένου-Αβδελλερό

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 07/04/2021 – 29/04/2021, από τις 07:30 το πρωί μέχρι τις 3:00μ.μ., καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής δεξιόστροφης λωρίδας σε τμήμα του δρόμου E322 Αθηένου-Αβδελλερό μήκους 200m περίπου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου E322 Αθηένου-Αβδελλερό θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση stop&go ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

4. Κλειστός ο δρόμος Τίμη – Αξύλου την ερχόμενη βδομάδα

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου ανακοινώνει ότι, από την Δευτέρα 05 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 09 Απριλίου, 2021 από τις 7:00 π.μ. μέχρι τις 3:30 μ.μ., ο δρόμος Τίμη – Αξύλου θα είναι κλειστός γιατί θα εκτελούνται εργασίες διαπλάτυνσης οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, ο δρόμος θα είναι κλειστός και οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν τον δρόμο προς Νατά (Ε607) από την διασταύρωση με τον δρόμο Αγ. Βαρβάρα – Παναγιά (Ε606).

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.