Κλείνουν τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου αύριο λόγω εκτέλεσης εργασιών

Τροχαίες διευθετήσεις λόγω εργασιών σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου ανακοινώνει για αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή, το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, μεταξύ των ωρών 9:00 π.μ. μέχρι 3:00 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, από τον κόμβο Ερήμης μέχρι τη γέφυρα της Πέτρας του Ρωμιού, συμπεριλαμβανομένων και των κόμβων του αυτοκινητόδρομου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης, η μία λωρίδα κυκλοφορίας των συνδετήριων δρόμων των κόμβων, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 100μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy