Κλείσιμο οδοφραγμάτων εισηγείται ο Νικόλας Παπαδόπουλος

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Μέτρα άμεσου πολιτικού και διπλωματικού κόστους κατά της Τουρκίας και του Ψευδοκράτους περιλαμβάνει η επιστολή την οποία διαβίβασε χτες το Δημοκρατικό Κόμμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο Νικόλας Παπαδόπουλος.
Μιλώντας στην Πρωινή Έκδοση του ΑΣΤΡΑ, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ανέφερε ότι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει είναι το κλείσιμο των οδοφραγμάτων.

Χαρακτήρισε ως λανθασμένη την απόφαση διάνοιξης του οδοφράγματος Δερύνειας, το κλείσιμο του οποίου κατά τον ίδιο θα ήταν μια συμβολική κίνηση αντίδρασης προς τις εξαγγελίες Ερτογάν και Τατάρ στα Βαρώσια.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ανέφερε ότι αν δεν αντιδράσει άμεσα η Κυπριακή Δημοκρατία με τρόπο αποτελεσματικό και αποφασιστικό, στο τέλος θα χαθεί και η περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου κάτι που θα θέσει, όπως είπε, ταφόπλακα στις όποιες προσπα΄θειες για λύση του Κυπριακού.

Όπως ανέφερε αν δεν γίνουν πιο πιεστικές προς την Τουρκία οι αντιδράσεις της Διεθνούς κοινότητας, τότε ο Τούρκος Πρόεδρος θα εισπράξει το μήνυμα της επιβράβευσης της πολιτικής του και το πιλοτικό άνοιγμα του 3.5% της Αμμοχώστου σταδιακά θα φτάσει στο 90%.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.