Κλειστά Γυμνάσια: Συνέρχονται και αποφασίζουν οι οργανωμένοι γονείς Μέσης

Την Τετάρτη το βράδυ θα συνέλθει το ΔΣ της Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης για να συζητήσει τα νέα δεδομένα, μετά την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου την περασμένη βδομάδα για παράταση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στα γυμνάσια έως και το τέλος Μαρτίου.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ Χαράλαμπος Διονυσίου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η τηλεδιάσκεψη του Συμβουλίου ορίστηκε για τις 7 το βράδυ της Τετάρτης και θα αξιολογηθεί η κατάσταση και όλα τα δεδομένα. Δεν θέλησε όμως να προκαταλάβει τις αποφάσεις.

Ο κ. Διονυσίου ανέφερε ότι ενημερώθηκε η Συνομοσπονδία από τα ΜΜΕ για την πρωτοβουλία του επικεφαλής της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για εξέταση τρόπων εφαρμογής πρωτοκόλλων, που να διασφαλίζουν όσο το δυνατό περισσότερο τη φυσική παρουσία των παιδιών στις τάξεις τους, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν ορίστηκε οποιαδήποτε συνάντηση ούτε και έγινε κάποια επικοινωνία.

Ανέφερε ότι η μόνη επικοινωνία που υπήρξε ήταν με τον Υπουργό Παιδείας, ο οποίος τους επανέλαβε την επιθυμία και του Υπουργείου για επιστροφή των παιδιών στις τάξεις τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.